top of page

Stil&Städ - din städfirma

Vi på Stil & Städ AB strävar ständigt efter att göra professionell städning en tillgänglighet för en bredare publik och inte bara en lyx för rika.Vi på Stil & Städ ser till att våra kunder blir nöjda i högsta grad, men vårt högsta mål är att alla våra kunder ska känna sig trygga med våra tjänster. Och det är precis det vår verksamhet bygger på- trygghet!

Vårt team

Varje städare, som vill bli en del av vårt team, genomgår ett tufft urval och en utbildning vilket skapar ett arbetslag som kan tillgodose vår standard när det kommer till städning och uppfylla era önskemål på högsta nivån!

Säkerhet

Vi har Ansvarsförsäkring hos Folksam som täcker upp till 10 miljoner kronor vilket innebär att du kan känna dig trygg när vi städar hos dig. 
Våra anställda har kollektivavtal, det betyder att de är försäkrade på bästa möjliga sätt.

Hur funkar det?

 

Vi kommer överens om era önskemål och bokar en provstädning. Därefter skapar vi ett kontinuerligt schema. Inga bindningstider eller uppsägningstider- få städning precis när ni önskar.
 

Varför eko?

En vuxen kan utan större svårigheter genomleva kemiska produkter. Det är jobbigare för barn och husdjur, därför har vi valt att använda ekologiska medel som är säkra för alla.

Nöjd kund garanti

Om städningen mot all förmodan inte uppfyller era önskemål så kommer vi och åtgärdar problemet inom kort, naturligtvis helt gratis.
Tänk på att om det visar sig att ni blev missnöjda med städningen, måste ni reklamera tjänsten senast 2 dagar efter städtillfället för att Nöjd kund garantin skall gälla.

bottom of page